Optimalisert for WordPress

Vårt webhotell passer utmerket for hosting av WordPress. WordPress installeres ved et enkelt klikk i kontrollpanelet etter at du har valgt et navn for din blogg eller nettsted. Videre har vi kjøpt og investert mye i SSD-disker og teknologi for å garantere deg den beste hastigheten vi kan gi på et webhotell i Norge!

Brukervennlig support

Vi vil være en aktiv rådgiver og kan hjelpe deg med mange spørsmål knyttet til WordPress. Vi kan ikke nødvendigvis rette opp alle feil for deg, men vi skal hjelpe med det vi kan.

Siste PHP-versjoner og PHP-FPM

Vi har optimalisert webhotellet slik at særlig WordPress skal kjøre optimalt. Dette ved at vi kjører PHP-FPM versjonen av siste PHP-utgave. Du kan velge mellom PHP-versjoner fra 5.7 og opp til PHP7.

Nginx-cache

Vi bruker nginx-webserveren som cache eller hurtiglagring av filer som ikke endrer seg – slik som stilsett/css og bilder. Dette gjøres automatisk og problemfritt. Det eneste du vil merke er at dine websider vil laste raskere. Dermed kan du slippe unna å bruke ulike cache-løsninger/plugins som du normalt hadde spart mye lasttid på.

Scanning for sårbarheter

I kombinasjon med open-source programmer har vi utviklet et program som leter etter sårbarheter og utdaterte versjoner/plugins i WordPress. Dette oppdager effektivt også allerede infiserte filer/nettsteder ofte før de rekker å gjøre skade.

wordpress-logo-stacked-rgb