04 oktober
WordPress optimalisering

WordPress er et ekstremt nyttig program for å styre både vanlige nettsider og profesjonelle blogger. Populariteten skyldes trolig at det er utrolig brukervennlig slik at også ikke-teknisk personell lett kan redigere tekst og legge ut bilder.

Videre kan programmet utvides nesten i det uendelige – legge til bildegallerier, legge inn konkurranser, avstemninger, medlemsregister og mye, mye mer.

WordPress sin fleksibilitet til å la deg bruke ulike programmer skrevet av folk fra hele verden gir også utfordring – programmet kan bli tregt fordi koden ikke alltid er tilpasset bruken.

Optimalisering

Hos oss har vi SSD-disker og masse minne. I tillegg har vi nginx foran Apache og bruker den som en cache-server eller en form for hurtigminne – det vil si at bilder, css og andre elementer som ikke endrer seg hele tiden mellomlagres og serveres lynraskt til den besøkende. Vi har også tatt en rekke andre grep på serveren med hensyn på moduler slik som php-fpm for å gi din WordPress-installasjon den beste hastigheten.

I tillegg kjører vi også scanning av alle filer på serveren jevnlig og dette avdekker vanligvis skadevare som er blitt nokså vanlig i WordPress. Fordi det er så mange ulike bidragsytere, så kan skadevare lett lastes opp. Vi scanner mye som lastes opp, samt kjører scanning for å stoppe dette så raskt som mulig – rett og slett en WordPress-guard/vakt. Ofte kan man kjøpe dette som en egen tjeneste til rundt 99,- /mnd, men hos oss er dette inkludert.

Hvis vi merker skadevare i WordPress på webhotellet ditt, så tar vi kontakt og fjerner filene for deg. Vi prøver også hjelpe til å lukke sikkerhetshullet.

 

WordPress one-click

 

 

WordPress